BUFET CIEPŁY
Wigilijny rubinowy barszcz z uszkami
Delikatny krem z borowika szlachetnego
Zupa rybna z aromatem koperku
Tradycyjny karp smażony na złoto
Okoń nilowy w sosIe maślanym beurre blanc z krewetkami i świeżą kolendrą
Sandacz w sosie porowym z białą fasolką w aromacie świeżego tymianku
Łosoś pieczony z jabłkiem i gruszką w aromacie różowego pieprzu
Domowe pierogi z kapustą i grzybami okraszane cebulą
Regionalne pierogi z bryndzą i oscypkiem
Kapusta kiszona z grochem i świeżym majerankiem
Łazanki z kapustą i suszonym podgrzybkiem
Ziemniaki z masłem i koperkiem
Gnocchi z grzybami leśnymi z świeżą pietruszką
Pieczone warzywa okopowe z miodem i rozmarynem
Kapusta czerwona ze śliwką suszoną duszoną w czerwonym winie
Kompot z suszonych owoców
Kawa, herbata, soki owocowe, woda
BUFET ZIMNY
Śledź w śmietanie z jabłkiem Granny Smith
Rolada szpinakowa z wędzonym pstrągiem i kremowym serkiem Philadelphia
Tradycyjna sałatka jarzynowa z domowym majonezem
Łosoś marynowany w burakach i koperku na chrupiącej sałacie
Pasztet z soczewicy z marynowanymi grzybami i sosem tatarskim
Domowy pasztet z dziczyzny z żurawiną i chrzanem
Sałatka z kaszy pęczak, prażonych orzechów i marynowanej dyni ze świeżą kolendrą
Sałatka z pieczonych buraków, koziego sera, fig i rucoli, oliwa
Sałatka ziemniaczana z wędzonym pstrągiem, kaparami, piklowaną cebulą i dymką
Surówka z kapusty kiszonej z marchewką i jabłkami
Brokuły z pomidorami koktajlowymi, orzechami i dipem czosnkowym
Wybór serów pleśniowych i regionalnych z konfiturą owocową
Selekcja wędzonych ryb
Selekcja chrupiących sałat z sosami winegret
BUFET DZIECI
Makaron z sosem z pieczonych pomidorów
Filet z białej ryby w chrupiącej panierce
Kremowe ziemniaki puree
Surówka z marchewki i pomarańczy
BUFET SŁODKI
Piernik Strucle z makiem
Sernik z pomarańczą
Tradycyjna kutia z bakaliami i miodem